گزارش کارآموزی بخش تعمیرات جرثقیل در شرکت مجتمع فولاد خراسان

تعداد صفحات: 25 فرمت فایل: word کد فایل: 4074
سال: 1386 مقطع: مشخص نشده دسته بندی: کارخانجات و شرکت ها
قیمت قدیم:۱۲,۶۰۰ تومان
قیمت: ۷,۴۰۰ تومان
دانلود مقاله
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه گزارش کارآموزی بخش تعمیرات جرثقیل در شرکت مجتمع فولاد خراسان

     

    با توجه به گستردگی کار در واحد فولاد پس از گذشت زمانی سه روزه جهت آموزش های مقدماته بهداشت و ایمنی و تعیین موقعیت سرپرست ،کار در واحد جرثقیل شروع شد. در سراسر کار می بایست کارآموز در کنار مسئول شیفت بماند و از نحوه انجام فعالیتهای وی جستجو و تفحص به عمل آورد.

     وی نکاتی در رابطه با چگونگی عملکرد دستگاه را در اختیار کارآموز قرار می داد و وی اقدام به نگارش و جمع آوری مطالب یاد شده می نمود در نهایت امر پس از کسب اطلاعات کافی در زمینه کاری، مطالب این گزارشکار تنظیم شده است.

    واحدهای کاری طوری بود که از ساعت 7 شروع و تا ساعت 4:20 عصر ادامه می یافت. در این زمان در صورت وقوع مشکلی در واحد می بایست سریعاً با مسئول شیفت به واحد مراجعه نموده و سرپرست به همراه سایر کارگران و تکنسین ها اقدام به رفع عیب می نمود.

    بدترین شرایط کار در واحد ذوب قراضه ها حاکم بود. ارتفاع 25 متری جرثقیل در کنار کوره ذوب همراه با دود و اختناق شدید و گرد و خاک و لغزنده بودن محیط، رفت و آمد، خود محیطی را پدید می آورد که احتمال خطر جانی زیادی را فراهم می آورد. وجود ولتاژهای بسیار بالا در محیط کار جرثقیل خود یکی از مواردی بود که دقت عمل زیادی را در زمینه کار در آن محیط می طلبید در عین حال تنوع کار و محیط کاملاً صنعتی، خود تا حدودی کسالت و خستگی را از تن بیرون می کرد.

    در بعضی از روزها آنچنان کارها زیاد می شد که لازم بود از چند صد پله بالا و پایین رفت و در بعضی از روزها نیز پشت میز نشینی سخترین کار بود بهرحال کار در چنین محیط خشنی دقت عمل خاص خود را می طلبید.

    در سراسر محیط کار با تابلوهای مختلفی روبه رو بودیم که مبنی بر وجود خطرهای مختلف در آن محیط هستند که می بایست با رعایت نکات ایمنی که قبلاً آموزش داده شده بود خود را از آن ایمن داشت .در مدت 33 روز حضور ما در این واحد می بایست بازدیدهای مختلفی را از سایر واحدهای جرثقیل می داشتیم تا تجربیات خود را در این زمینه تکمیل نمائیم .

    البته مهمترین واحد برای یک کار آموز الکترونیک در این مجتمع بخش اتوماسیون برق و آزمایشگاه الکترونیک بود، اما به دلیل حساس و حیاتی بودن و در عین حال وجود اطلاعات محرمانه از حضور کارآموز در این واحد ممانعت به عمل می آمد. درعین حال پس از گذشت این زمان اطلاعاتی به شرح گزارش زیر تدوین نمودم که امیدوارم مورد توجه استاد محترم قرار گیرد.

     

    تاریخچه : 

        استان پهناور خراسان که مزین با نام علی بن موسی الرضا (ع) امام هشتم شیعیان است با دارا بودن منابع خدادادی نظیر معادن عظیم سنگ آهن ، گاز طبیعی ، ذغالسنگ ، منابع انسانی متعهد و متخصص و امکاناتی نظیر راه ، راه آهن ، نیروگاههای تولید برق و … و همچنین همجواری با کشورهای افغانستان و آسیای میانه برنامه ریزان و مسئولین صنعتی کشور را بر آن داشت تا در سال 1362 با مطالعه همه جانبه در استان خراسان امکان استقرار یک مجتمع بزرگ فولادسازی بظرفیت 8/1 میلیون تن در سال را بررسی نمایند که در سال 1368 با پایان یافتن مطالعات مهندسی و مکان یابی ، محل اجرای طرح در 15 کیلومتری شمالغرب شهرستان نیشابور تعیین گردید و بلافاصله فعالیتهای استملاک 1400 هکتار اراضی مورد نیاز و تجهیز و آماده سازی سایت در اراضی مذکور شروع شد .‌‌‌‌‌ 

    در آبان ماه سال 1375 قرارداد خرید تجهیزات خارجی پروژه با شرکت ایتالیائی دانیلی به ارزش 152 میلون دلار منعقد گردید. شروع عملیات اجرایی و نصب تجهیزات مجتمع فولاد خراسان در خرداد ماه  1376 با حضور رییس جمهور محترم وقت حضرت آیه اله هاشمی رفسنجانی آغاز شد.

    در طی سالهای احداث پروژه 33 هزار تن انواع تجهیزات و ماشین آلات نصب ، 000/030/2 متر مکعب عملیات تسطیح، 540/686/1 متر مکعب عملیات ساختمانی ، 367/117 متر مکعب بتن ریزی و 032/463/9 کیلوگرم آرماتوربندی انجام شد و سرانجام در 31 خرداد ماه سال 1380 واحد نورد مقاطع ساختمانی مجتمع فولاد خراسان در راستای سیاستهای اقتصادی دولت محترم جمهوری اسلامی مبنی بر خودکفایی صنعتی و رفع وابستگی به محصولات استراتژیک به عنوان بزرگترین مجتمع فولادسازی در شرق کشور به دست مبارک و توانمند جناب آقای سید محمد خاتمی رئیس جمهور محترم افتتاح و راه اندازی شد و نیز در بهمن ماه همان سال واحد ذوب و ریخته گری کارخانه با حضور وزیر محترم صنایع و معادن آقای مهندس جهانگیری به بهره برداری رسید.

     

     مقدمه:

     مجتمع فولاد خراسان به عنوان سومین قطب تولید فولاد ایران محسوب میگردد این مجتمع در دو واحد فولاد سازی و نورد فعالیت خودش را آغاز نمود و با داشتن حدود 860 نفر نیرو و بازار اشتغال مناسبی را برای افراد جویای کار ایجاد نموده است .این مجتمع بخش اعظم نیاز مصرفی مواد اولیه خود را از طریق آهن قراضه که از داخل و خارج کشور تأمین می شود ،تهیه می کند و درواقع در حال حاضر کلیه نیاز مواد اولیه این مجتمع از طریق آهن قراضه و ذوب آن می باشد .

    به همین لحاظ این مجتمع درحال حاضر فاز سوم، یعنی احداث بخش احیاء را دراین مجتمع آغاز نموده که وظیفه آن استخراج و تولید آهن از سنگ آهن می باشد که از طریق راه آهن سراسری به این مجتمع آورده می شود که بدین ترتیب تولید فولاد از آهن قراضه به عنوان 15%-10% نیاز مصرفی مجتمع مطرح می گردد و چیزی حدود 90%-85% نیاز مواد اولیه، از طریق سنگ معدن تأمین می گردد. این مجتمع همانطور که گفته شد در دو بخش نورد و فولاد سازی می باشد .

    بخش فولاد سازی شامل تهیه و ذوب آهن قراضه ها می باشد که در نهایت وارد واحد ریخته گری شده به صورت شمش در می آیند این شمشها در مراحل بعدی پیش گرم شده و وارد واحد نورد می گردد در این واحد طی مراحل چندگانه از شمش موجود میلگرد با اندازه های متفاوت تولید می شود که بخش اعظم نیازهای مصرف ساختمانی کشور را تأمین می کند. البته تولید نبشی نیز در این واحد صورت می گیرد،که فعلاً به عنوان واحد رزرو در نظر گرفته شده است .

  • فهرست و منابع گزارش کارآموزی بخش تعمیرات جرثقیل در شرکت مجتمع فولاد خراسان

    فهرست:

    اهم فعالیت های انجام شده کارآموزی........................................................   1

    تاریخچه مجتمع فولاد خراسان...................................................................   3

    مقدمه.........................................................................................................    4

    واحد فولادسازی........................................................................................   5

    واحدذوب..................................................................................................   5

    برق رسانی

    -   پست برق 400 کیلو ولت

    واحد جرثقیل..............................................................................................   7

    تعمیر و نگهداری........................................................................................   8

         الف: بخش تاسیسات مکانیکی.............................................................   9

         ب: بخش تاسیسات برق......................................................................   9

    ب-1: مدارات فرمان..................................................................................   9

         -  بخش میکرو الکترونیکی.................................................................   9

         -  مدارات کنتاکتوری..........................................................................   12

    ب-2: مدارات قدرت.................................................................................   12

    روش های کنترل جرثقیل...........................................................................   14

    جرثقیل های دارای مگنت دائم.................................................................    16

    جرثقیل های دارای مگنت غیر دائم..........................................................    16

    جرثقیل های ساده.....................................................................................    17

    جرثقیل های بازویی....................................................................................  17

    ترمزهای جرثقیل........................................................................................   17

    جعبه کنترل مگنت ترمز..............................................................................   18

    وظیفه تایمر................................................................................................   18

    سیستم ترمز الکتروهیدرولیکی...................................................................   20

    روش اجرایی.............................................................................................   21

    ضمیمه

     

    منبع:

    ندارد

دانلود کارآموزی گزارش کارآموزی بخش تعمیرات جرثقیل در شرکت مجتمع فولاد خراسان, گزارش کارآموزی گزارش کارآموزی بخش تعمیرات جرثقیل در شرکت مجتمع فولاد خراسان, پروژه کارآموزی گزارش کارآموزی بخش تعمیرات جرثقیل در شرکت مجتمع فولاد خراسان, دانلود کارورزی گزارش کارآموزی بخش تعمیرات جرثقیل در شرکت مجتمع فولاد خراسان, گزارش کارورزی گزارش کارآموزی بخش تعمیرات جرثقیل در شرکت مجتمع فولاد خراسان, پروژه کارورزی گزارش کارآموزی بخش تعمیرات جرثقیل در شرکت مجتمع فولاد خراسان, کارآموزی در مورد گزارش کارآموزی بخش تعمیرات جرثقیل در شرکت مجتمع فولاد خراسان, کارورزی در مورد گزارش کارآموزی بخش تعمیرات جرثقیل در شرکت مجتمع فولاد خراسان, نمونه گزارش کارآموزی درباره گزارش کارآموزی بخش تعمیرات جرثقیل در شرکت مجتمع فولاد خراسان, گزارش کار در مورد گزارش کارآموزی بخش تعمیرات جرثقیل در شرکت مجتمع فولاد خراسان
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت