【محصولات غذایی】دانلود نمونه گزارش کارآموزی و پروژه کارورزی

لیست دانلود 100 نمونه گزارش کارآموزی و گزارش نویسی درباره محصولات غذایی با فرمت Word | دانلود پروژه کارورزی، گزارش بازدید، نمونه مصاحبه و نمونه گزارش کار محصولات غذایی | نمونه پر شده دفترچه کارآموزی دانشجویی و نمونه فرم تکمیل شده کاربینی دانش آموزی محصولات غذایی

تعداد صفحه: ۸۹ دسته بندی: مهندسی صنایع غذایی

فصل اول: مقدمه شیر ماده غذایی با ارزشی است که از بدو تولد انسان مورد استفاده قرار گرفته است ودر تغذیه کودکان غذایی کامل و برای بزرگسالان دارای نقش مهم و اساسی است .در بین انواع غذاهای مصرفی روزانه شیر متعادل ترین ترکیبات را دارد شیر حاوی مواد لازم برای تولید انرژی و رشد بوده و بعلت دارا بودن آنتی بادی های لازم نوزاد را از ابتلا به بیماریها محفوظ می دارد شیر یکی از منابع مهم ...

تعداد صفحه: ۲۰۳ دسته بندی: مهندسی صنایع غذایی

بخش اول: مقدمه: غذا به عنوان یکی از نیازهای اصلی بشر و ارتباط مستقیم آن با سلامت و بقای او همواره مورد توجه بوده است. انسان اولیه برای دستیابی به غذا مجبور بود به شکار بپردازد و یا از میوه ها و گیاهانی استفاده نماید که هیچ گونه شناختی نسبت به فواید و مضرات آنها نداشت، حتی گاهی مسافتها طولانی را می پیمود تا غذای خود را تأمین نماید. در نتیجه برای دسترسی آسان به غذا، به دامداری و ...

تعداد صفحه: ۴۸ دسته بندی: مهندسی صنایع غذایی

3-1-تاریخچه و معرفی کارخانه ی آرد زاودی کارخانه آرد زاودی در سال 1369 تاسیس شده است بخش اعظم فعالیت این کارخانه مربوط به تولید آرد می باشد که با استفاده از دستگاههای پیشرفته تبدیل گندم به آرد صورت می گیرد . محصولات تولیدی این کارخانه شامل آرد و سبوس می باشد. شایان ذکر است کارخانه آرد زاودی در شهرستان بندر ترکمن خیابان جمهوری اسلامی ابتدای خیابان نامی واقع شده است. 3-2-غلات: غلات ...

تعداد صفحه: ۸۱ دسته بندی: مهندسی صنایع غذایی

1 مقدمه و تاریخچه کنسروسازی کلمه کنسروسازی از لغت یونانی conservar به معنی حفظ کردن مشتق شده است. به طور کلی، کنسروکردن در صنایع غذایی عبارت است از ایجاد شرایطی که بتوان تحت آن شرایط محصول موردنظر را برای مدت‌های طولانی حفظ نمود. کنسرواسیون غذا با استفاده از گرما، تاریخچه نسبتاً کوتاهی دارد. در اواخر قرن 18، هنگام لشگرکشی ناپلئون به روسیه، تعداد زیادی از سربازان فرانسه به علت ...

تعداد صفحه: ۸۵ دسته بندی: مهندسی صنایع غذایی

پیشگفتار واحدهای روغن کشی بر اساس نزدیکی - ماده اولیه بخصوص تخم پنبه احداث می‌شوند که این مناطق بیشتر در استانهای مازندران، گیلان و خراسان می‌باشند. یکی از این واحدهای روغن کشی کشور کارخانه روغن کشی کشت و صنعت شمال واقع در استان مازندران، شهرستان ساری (در دوازده کیلومتر شهر ساری) می‌باشد. این کارخانه در سه شیفت کار می‌کند و دارای سیستم بازیابی فاضلاب و تصفیه آب می‌باشد که ...

تعداد صفحه: ۵۵ دسته بندی: مهندسی صنایع غذایی

1- مقدمه 2-1-1- معرفی کارخانه زمزم گرگان شرکت زمزم گرگان در تاریخ 26/4/1352 تاسیس و تحت شماره 346 در اداره ثبت شرکت‌ها به ثبت رسیده و در حال حاضر شرکت زمزم گرگان یکی از شرکت‌های گروه صنایع آشامیدنی و تحت پوشش سازمان صنایع غذایی و آشامیدنی بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی می‌باشد. شرکت زمزم گرگان در سال 1352 فعالیت خود را با یک خط تولید نوشابه‌ های غیر الکلی گازدار در ظروف شیشه أی ...

تعداد صفحه: ۱۶۰ دسته بندی: مهندسی صنایع غذایی

فصل اول 1- مقدمه: آب قسمت اعظم و مهمی از رژیم غذایی متعادل روزانه به شمار می­آید و بدن برای انجام یکسری از فعل و انفعالات و واکنش­ها به آب نیاز دارد که می­توان هضم و جذب غذا و نهایتاً دفع مواد زائد، تنظیم درجه حرارت بدن جذب اکسیژن در شش­ها و دفع انیدریک و تغییرات شیمیایی درون عضلات و نرم شدن مفصلها را نام برد. بدن روزانه به 8 لیوان آب نیاز دارد که مقداری از آن از طریق غذاهای ...

تعداد صفحه: ۴۶ دسته بندی: کارخانجات و شرکت ها

فصل اول: آشنایی کلی با مکان کارآموزی 1-فصل اول 1-1-تاریخچه فعالیت شرکت شرکت پیچک در تاریخ 2/12/1348 به صورت شرکت سهامی خاص تأسیس شده و طی شماره 13750 مورخ 2/12/1348 در اداره ثبت شرکتها و مالکیت صنعتی تهران به ثبت رسیده است. شرکت در تاریخ 13/12/1369 در بورس اوراق بهادار پذیرفته شده و در تاریخ 16/5/1372 به شرکت سهامی عام تبدیل شده است. مرکز اصلی شرکت در تهران، خیابان باقرخان، ...

تعداد صفحه: ۶۰ دسته بندی: مهندسی تاسیسات

مقدمه: شرکت صنایع آذراب که فعالیت خود را رسماً در سال 1368 آغاز نمود و با بهره برداری از 89 میلیون دلار ماشین آلات وارداتی و بیش از 50 میلیارد تجهیزات آموزش و بیش از 2 هزار کارشنا و تکنسین و کارگر ماهر در مدتی کوتاهتر توانست با هممکاری از طرحهای بزرگ ملی مانند ساخت دیگ های بخار نیروگاه حرارتی شهید رجائی، نیروگاه سیکل ترکیبی قم، نیروگاه شازند اراک همچنین ساخت مخازن، مبدل ها و ...

تعداد صفحه: ۹۱ دسته بندی: پیراپزشکی

تاریخچه شرکت تولید‌دارو در سال 1334 کارخانه تولید دارو در زمینی به مساحت حدود 78 هزار مترمربع زیربنا، با سرمایه‌ای معادل 20 میلیون ریال در جنوب فرودگاه مهرآباد ساخته شد. پس‌از نصب ماشین‌آلات مورد نیاز و صدور پروانه‌ای تأسیس و بهره‌برداری، قرار گرفت و در اردیبهشت ماه سال 1337 رسما افتتاح شد. فعالیت کارخانه ابتدا با 50 کارگر، کارمند و تکنسین و دکتر داروساز به‌ تهیه25 قلم محصولات ...

تعداد صفحه: ۴۵ دسته بندی: مهندسی صنایع

مهندسی صنایع – برنامه ریزی و تحلیل سیستم ها مقدمه : در تمامی کارخانه های تولیدی مسئول فنی کارخانه، مسئولیت های زیادی دارد تا محصول مورد نظر تمامی مراحل تولید خود را طی کند تا به دست مصرف کننده برسد همچنین اختیارات مسئول فنی نیز محدود است که این مسئله مانع از انجام درست مسئولیت ها می شود . پس نقص عمده ای که منجر به بروز مشکلات فراوانی برای انجام مسئولیت های فنی می باشد ، گستردگی ...

تعداد صفحه: ۸۸ دسته بندی: مهندسی صنایع غذایی

بخش اول: کلیات شرکت فرآورده­های غذایی بخش: اول عنوان: معرفی واحد تولیدی هلیانه تاریخ: صفحه: 1 از کارخانه فرآورده­های غذایی هلیانه واقع در کرج، کیلومتر 15 جاده هشتگرد، سه راه سهیلیه، خیابان سوم در تاریخ 1372 جواز تأسیس خود را در زمینی به مساحت 10000 متر مربع از وزارت صنایع دریافت و در سال 1378 پروانه تأسیس آن که شامل خط تولید آرد گندم به روش ...... – غلتکی است توسط وزارت بهداشت و ...

تعداد صفحه: ۲۷ دسته بندی: مهندسی صنایع غذایی

11 مقدمه مجتمع غذائی رشته به رشته تولید کننده انواع ماکارونی واقع در کیلومتر 17 جاده سنتو مشهد قوچان در سال 1357 تأسیس گردیده است ، مالکیت مجتمع غذائی رشته به رشته خصوصی بوده و ماشین آلات آن توسط شرکت ایتالیایی Braibanti نصب و راه اندازی شده است که کلیه مراحل تولید و بسته بندی محصول اتوماتیک می باشد . و با نام تجارتی رشته به رشته که کیفیت بالای آن موجبات رضایت مشتریان را فراهم ...

تعداد صفحه: ۶۷ دسته بندی: دامپزشکی

مقدمه هدف از فراگیری هر علمی، به کار بستن و استفاده عملی از آن علم برای بهبود زندگی بشر می باشد. دامپزشک از یک سو با تشخیص، درمان و پیشگیری بیماریهای دامی به تولید پروتئین و فرآورده های غذایی با منشاء دامی کمک می کند و از سوی دیگر با تشخیص و درمان بموقع و در صورت لزوم معدوم کردن دام، از سرایت بیماریهای قابل انتقال از دام به انسان جلوگیری به عمل می آورد و اداره دامپزشکی در رأس ...

تعداد صفحه: ۴۰ دسته بندی: حسابداری

مقدمه: گوشت و فرآورده های آن یکی از منابع پرارزش پروتئینی در ارتباط با تغذیه بشر محسوب می گردد در کشور ما صنایع گوشت به ویژه در ده سال اخیر یکی از مهمترین و مسئله سازترین صنایع غذایی به شمار می آید. فرآورده های متنوع و گوناگونی که امروز از گوشتهای مختلف تهیه می گردند، بدون دانش فنی و اطلاعات کافی در زمینه گوشت و علوم وابسته به آن و همچنین تکنولوژی تهیه فرآورده های گوشی مسلما از ...

تعداد صفحه: ۲۱ دسته بندی: مهندسی الکترونیک

مقدمه : شرکت داروسازی ثامن با هدف رسیدن به خودکفایی از طریق تولید کیفی وکمی محلول های تزریقی و شستشو در حجم های کم ، متوسط و زیاد در سال 1363 تأسیس و در سال 1371 در شهرستان مشهد به بهره برداری رسید . شرکت داروسازی ثامن با سرمایه گذاری مشترک سازمان صنایع ملی ایران و آستان قدس رضوی ، در زمینی به مساحت 10 هکتار و با زیربنای بیش از 29000 متر مربع بنا شده است . عمده سهامداران کنونی ...

تعداد صفحه: ۱۱۳ دسته بندی: مهندسی شیمی

چکیده کلی مطالب : در ابتدای گزارش مقدمه ای تحت عنوان ستایش پلاستیک ها، کاربرد آنها و تاثیرات آن در رشد و زندگی امروزه بشر عنوان شده است. سپس بعد از معرفی شرکت هانی چاپ، فعالیت های روزانه خود را طی این دوران شرح داده و در قسمت بعد مفسر به شناسایی دستگاه ها و کار آنها در سه قسمت تولید، چاپ، برش و دوخت پرداخته ام . در بخش تولید پلاستیک به معرفی پلی اتیلن ماده سازنده پلاستیک، روش ...

تعداد صفحه: ۱۸۶ دسته بندی: مهندسی صنایع غذایی

فصل اول: مقدمه غلات غلات در واقع گونه ای از خانواده گندمیان (گرامینه ها) هستند که گیاهان علفی تک لپه ای بوده و دانه های ریز آنها، مصرف خوراکی دارد. غلات گیاهانی یک ساله هستند، یعنی چرخه ی زندگی خود را در یک فصل زراعی به پایان می رسانند. گونه های سردسیری غلات (گندم، جو و چاودار) در فصل پاییز و اوایل بهار کشت شده و در اواسط تا اواخر تابستان هم برداشت می شوند. گونه های گرمسیری غلات ...

تعداد صفحه: ۴۳ دسته بندی: مهندسی معماری

شرکت طراحان آرشیدا سازه : این شرکت ، یک شرکت طراحی صنعتی است و به دو قسمت طراحی که شامل طراحی محصول و طراحی داخلی و غیره است و قسمت تولید محصولات شرکت است. هدف اصلی شرکت طراحی و تولید مبلمان مقوایی است. یکی از این مبلمان مقوایی ، صندلی است. روند شکل گیری صندلی مقوایی ازمراحل طراحی و آزمایشات و تولید پروسه ای است به شرح زیر: صندلی مقوائی: برای تولید یک مبلمان خاص از جنسی خاص ...

تعداد صفحه: ۱۶ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

بیوگرافی منطقه فیض‌آباد بخش فیض‌آباد از توابع شهرستان تربت حیدریه در فاصله 55 کیلومتری و در جنوب غربی این شهرستان با مساحتی در حدود 3734 کیلومتر مربع معادل 373400 هکتار با طول جغرافیایی 58 درجه و 50 دقیقه و عرض جغرافیایی 34 درجه و 54 دقیقه و ارتفاع 940 متر بالاتر از سطح دریا واقع شده است. بلندترین نقطه این منطقه با 2300 متر بالاتر از سطح دریا در ارتفاعات ازغند و پست‌ترین نقطه با ...

تعداد صفحه: ۵۶ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

فصل اول آشنایی با مکان کار آموزی تاریخچه تنوع اقلیمی ، وجود منابع و ذخایر غنی، امکان ایجاد اشتغال مولد کم هزینه و زودبازده و وجود مزیت نسبی در تولید و صدور محصولات ، از جمله قابلیت های بخش کشاورزی است. ٢٣ درصد شاغلان کل کشور در این بخش اشتغال دارند و ٢٦ درصد تولید ناخالص داخلی ،٢٦ درصد صادرات غیر نفتی و بیش از ٨٠ درصد غذای کشور در بخش کشاورزی تامین می شود. این بخش از نظر تولید، ...

تعداد صفحه: ۸۳ دسته بندی: مهندسی شیمی

مقدمه شرکت کشت و صنعت گرگان، یکی از واحدهای تولید گروه دشت مرغاب (یک و یک) می‌باشد. گروه تولیدی دشت مرغاب در واقع به عنوان بنیانگذار صنعت کنسروسازی با سابقه‌ای بر یک ربع قرن در ایران است که تولیدات آن با مارک (یک و یک) در داخل و خارج کشور توزیع می‌شد. گروه تولیدی دشت مرغاب، با گستردگی در جنوب (شرکت دشت مرغاب) و شمال (شرکت کشت و صنعت گرگان) و غرب (شرکت ارومدشت ارومیه) به عنوان ...

تعداد صفحه: ۱۵۶ دسته بندی: مدیریت

تاریخچه از لغات بهره وری و عملکرد به طور متداول در حوزه های علمی و تجاری استفاده می شود، اگرچه به ندرت تعریف یا توضیح مناسبی از آنها ارایه شده است.در حقیقت این لغات اغلب گیج کننده اند و با واژگانی چون کارایی،اثربخشی و سوددهی، مترادف در نظر گرفته می شوند(سینک و توتل، ۱۹۸۹؛ چو، ۱۹۸۸؛سومانث، ۱۹۹۴؛ کاس و لویز، ۱۹۹۳؛ توماس و بارون، ۱۹۹۴؛جکسون و پیترسون، ۱۹۹۹). دستورالعملهای سنجش و ...

تعداد صفحه: ۱۵ دسته بندی: مهندسی تاسیسات

مشخصات فنی بدنه :بدنه دستگاهها از ورق روغنی به ضخامت 2 میلیمتر ساخته شده که پس از زنگ زدایی ،چربی گیری و فسفاتینک با یک دست رنگ کاملاً پوشیده می شود . ضمناً بدنه برچسب سفارش از ورق گالوانیزه نیز قابل ساخت می باشد . کویل : کویل در هوا سازهای مخصوص از لوله مسی به قطر 8/5 اینچ یا با لوله فولادی مانسمان به قطر 17 میلیمتر با فین های آلومینیومی ساخته می شود . اتصال لوله به فین های ...

تعداد صفحه: ۱۸ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

ایستگاه تحقیقاتی عراقی محله در فاصله حدود 5 کیلومتری شمال گرگان در مسیر جاده فرودگاه گرگان واقع گردیده است این ایستگاه در سال 1342 زیر نظر اداره اصلاح و تهیه نهال و بذر گرگان تحت عنوان ایستگاه کشاورزی و بمنظور پاره ای تحقیقات در زمینه غلات، سبزی وصیفی و پنبه در دو قطعه تاسیس و شروع به فعالیت نمود. فعالیت جاری در این ایستگاه شامل پروژه های غلات، دانه های روغنی، سبزی و صیفی، ذرت و ...

تعداد صفحه: ۶۲ دسته بندی: مهندسی مکانیک

موقعیت جغرافیایی کارخانه کارخانه بافتینه ملایر در کیلومتر 4 جاده ملایر – همدان واقع شده است که دارای سه تیپ ساختمان می باشد: 1- ساختمان های تولیدی (ساختمان تیپ 1) با مساحت 4078 2- ساختمان های اداری و خدماتی (ساختمان های تیپ 2) با مساحت 4460 3- ساختمان های جنبی (ساختمان های تیپ 3) با مساحت 1562 مترمربع ظرفیت اسمی این کارخانه 12000 تن در سال است. این کارخانه دارای 400 نفر پرسنل می ...

تعداد صفحه: ۲۳۱ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

فصل اول: توضیح درباره موسسه تحقیقات آفات و بیماری‌های گیاهی «مقدمه»[1] آدمی از سپیده دم ظهور بر این کره خاکی و از آن هنگام که دوران شکارگری دانه‌ها و میوه‌ها را پشت سر گذاشت و برای تهیه غذای کافی به کشاورزی پرداخت، همواره درگیر نبردی بی‌امان با عواملی بوده است که بعضی تندرستی و بقای او را با ایجاد بیماری‌های گوناگون به چالش طلبیده اند و برخی با نابودسازی قوت و غذای او قحطی و ...

تعداد صفحه: ۱۱۷ دسته بندی: مهندسی شیمی

رشته شیمی کاربردی -1- تاریخچه شرکت نفت بهران: شرکت نفت بهران یکی از بزرگترین تولیدکنندگان انواع روغن موتور، روغن های صنعتی، مواد اولیه لاستیک سازی و مواد پارافینی می‎باشد و یکی از سه شرکت تولید کننده روغن های صنعتی در ایران می‎باشد که نقش بسیار مهمی در پیشرفت صنایع کشور بر عهده دارد. این شرکت در سال 1341 در شهر ری در جنب ساختمان فعلی پژوهشگاه صنعت نفت و با مشارکت بخش خصوصی و تحت ...

تعداد صفحه: ۱۰۴ دسته بندی: مهندسی صنایع غذایی

مقدمه : این شرکت فعالیت خود را براساس قواعد و قوانین نظارتی و بهداشتی از سال 1357 با جدیت شروع و ازجمله پیشگامان تولید همبرگر به سبک و سیاق جدید (تولید صنعتی) می باشد که مدارک و اسناد موجود نمایانگر آن می باشد این کارخانه نقش بسزایی درتغییر و تحول نحوه تولید همبرگر از حالت سنتی و غیره بهداشتی داشته و درواقع می توان آنرا از پیشکسوتان این صنعت دانست کارخانه تهران همبرگر (فرآورده ...

تعداد صفحه: ۳۵ دسته بندی: کارخانجات و شرکت ها

مقدمه: با توجه به پذیرش سیستم تولید به عنوان موضوع پروژه بعد از مشورت با اعضای گروه سیستم تولید کارخانه ی گرجی را جهت بررسی انتخاب کردیم با توجه به وسعت کارخانه و تنوع محصولات و جهت انتخاب موضوع واحد و جلوگیری از پراکنده شدن موضوع سیستم تولید بیسکویت به عنوان اصلی ترین محصول کارخانه مورد بررسی قرار گرفت. تاریخچه: شرکت گرجی در سال 1340 تاسیس گردیده است در ان زمان این کارخانه تنها ...

تعداد صفحه: ۳۲ دسته بندی: مهندسی صنایع غذایی

گزارش کارآموزی در بخش کنترل کیفیت پگاه شهد قزوین ( گلاویژ ) پیشگفتار کارآموزی در بخش کنترل کیفیت در پگاه شهد قزوین که تولید کننده یک نوشابه گاردار به نام گلاویژ میباشد فرصت مناسبی را برای کسب تجربه و مهارت لازم برای ورود به بازار کار برای اینجانب فراهم نمود ، فعالیت در یک محیط کاری با فعالیت های کنترل کیفیت بسیار پر اهمیت ، آشنایی با محیط کاری کارخانه و همچنین خط تولید و اهمیت ...

تعداد صفحه: ۵۸ دسته بندی: کارخانجات و شرکت ها

11 تعریف ، ویژگی ها و مشخصات مواد خام لوبیا چیتی: برای تهیه کنسرو باید لوبیاچیتی رسیده و خشک باشد ، جهت بدست آوردن محصول با کیفیت بالا گونه انتخابی ماده اولی اهمیت بسیار زیادی دارد. بنابراین باید تنها از لوبیا چیتی درجه 1 استفاده شود. درحا حاضر مرغوبترین لوبیا چیتی در ایران لوبیای خمین است. بسته به محل برداشت ماده اولیه میزان رطوبت آن ممکناست ازحدود 20-8 درصد متغیر باشد و دانه ...

تعداد صفحه: ۱۵۱ دسته بندی: کارخانجات و شرکت ها

« آشنایی کلی با مکان کارآموزی » شرکت صنعتی پارس مینو ( سهامی عام ) در سال 1338 بصورت سهامی عام تاسیس وتحت شماره 6980 در اداره ثبت شرکت ها و مالکیت صنعتی به ثبت رسید و در مهر ماه سال 1360 مشمول بند « ب » قانون توسعه و حفاظت صنایع ایران و تحت پوشش سازمان صنایع ملی قرار گرفت. تاریخچه کارخانه: مقدمات اولیه کارخانه مینو در سال 1340 توسط آقای خسرو شاهی آماده شد .وبنا بر تصمیم گیری ...

تعداد صفحه: ۶۵ دسته بندی: کارخانجات و شرکت ها

بخش اول: کلیات طرح تهیه ماکارونی مقدمه مصرف انواع ماکارونی در جهان به دلایل مختلف افزایش یافته و همچنان مصرف آن در حال توسعه می باشد، در راستای تأمین نیاز جامعه و یا حتی در جهت تشویق به مصرف آن، کشورهای صنعتی سرمایه هایی در این راه به کار انداخته و با تبلیغات به خوردن ماکارونی عادت کرده اند. اتخاذ سیاست خود اتکایی در جهت میل به استقلال اقتصادی کشور ایجاب می کند که تولید ماکارونی ...

تعداد صفحه: ۶۸ دسته بندی: کارخانجات و شرکت ها

فصل اول مقدمه : غذا و تغذیه از مهمترین پدیده های مؤثر بر حیات موجودات زنده به شمار می رود پدیده هایی هستند که از بدو پیدایش و خلقت موجودات زنده و از لحظه تولد تا آخرین لحظات حیات با آنها همراه هستند . میلیاردها سلول بدن انسان برای رشد و تکثیر و بقا و حیات خویش نیاز به مواد مغذی دارند . برخی از این مواد مغذی مانند : کربوهیدراتها ، پروتئین و چربی ها پس از عمل هضم و تجزیه به مواد ...

تعداد صفحه: ۱۴۸ دسته بندی: پیراپزشکی

تاریخچه اولین درمانگاه در ابهر همزمان با تصویب رژیم وقت در سال 1326 در مورد ساخته شدن درمانگاه در اقصی نقاط ایران ، شهرستان ابهر نیز جزء این مناطق بود که مرحوم ولی محمد سلطانی یک قطعه زمین محصور به متراژ6434جهت این امر اهدا نمودند . در اواسط سال 1326 نقشه پیاده و شروع به ساختن ساختمان نمودند که در نهایت در اوایل سال 1328 ساختمان اتمام و به بهره برداری رسید و در همان زمان دارو و ...

تعداد صفحه: ۴۸ دسته بندی: مهندسی صنایع

تاریخچه و انواع دیگ های بخار: همزمان با ورود بشر دوران صنعتی که با استفاده گسترده تر انسان از نیروی ماشینی در اوایل قرن هجدهم میلادی اغاز شد. تلاش های افرادی نظیر وات ، مارکیز و ... از انگلستان در ارتباط با گسترش بهره برداری از نیروی بخار و طراحی و ساخت دیگ های بخار شروع شد. دیگ های بخار اولیه از ظروف سربسته و از ورق های آهن که بر روی هم برگردانده و پرچ شده بودند و شامل اشکال ...

تعداد صفحه: ۶۵ دسته بندی: مهندسی صنایع غذایی

مقدمه ماهی از جمله محصولات با ارزش دریایی است که نسبت به فساد حساس بوده و دذر اثر رشد و تگثیر باکتری ها سریعا" فاسد و غیر قابل مصرف می شود. فساد در ماهی به دو صورت میکروبی و شیمیا یی بروز می نماید . فساد میکروبی به دنبال آلودگی ماهی به میکروگانیسم ها از جمکله آسینتوباکتر، فلاووباکتریوم ، پزود و موناس ، سیتوفاگا و غیره در طی مراحل مختلف صید ، عمل آوری ، حمل و نقل و نگهداری ایجاد ...

تعداد صفحه: ۶۵ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

مهندسی کشاورزی (باغبانی) مقدمه : معرفی رشته ی باغبانی : باغبانی عبارت است از : هنر، دانش، و پیشه کشت، داشت، برداشت و بازار رسانی انواع سبزی، گل و میوه. در این تعریف از هنر، دانش و پیشیه باغبانی سخن رفته است، دلیل این امر این است که کارهایی مانند پیوند زدن، هرس گرده افشانی و مانند این ها برای این که به طور موفقیت آمیز انجام شود. نیاز به مهارت ممارست و سلیقه ویژه ای دارند که آنها ...

تعداد صفحه: ۱۵۲ دسته بندی: مدیریت

بازاریابی در یک کلام؛ جلب رضایت مشتری ‌هدف ‌بازاریاب ‌این ‌است ‌که ‌جذابیت‌ها ‌و ‌نیازهای ‌بازارهای ‌خاص ‌را ‌درک ‌و ‌بازاری ‌را ‌انتخاب ‌کند ‌که ‌بتواند ‌نیازهای ‌آن ‌را ‌به ‌بهترین ‌شکل ‌تامین ‌نماید. ‌از ‌سوی ‌دیگر، ‌بازاریاب ‌می‌تواند ‌محصولات ‌و ‌کالاهایی ‌را ‌تولید ‌و ‌به ‌این ‌بازار ‌عرضه ‌کند ‌که ‌موجب ‌افزایش ‌ارزش ‌مورد ‌نظر ‌مشتری ‌گردد ‌و ‌او ‌را ‌ارضا ‌کند، ‌که ‌در ...

تعداد صفحه: ۳۳ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

مقدمه: با توجه به پیشرفت روز افزون جمعیت در دنیا و این که هر روز هزاران نوزاد چشم به جهان می گشاید و دارای نیاز های متفاوتی دز زندگی هستند تا بتوانند زنده بمانند و زندگی کنند یکی از مهمترین نیاز های بشر از دیر باز رفع گرسنگی و جدال با مرگ بوده است. تاُمین غذا و رفع گرسنگی از مهمترین دغدغه ای بشر به خصوص در عرصه جدید است. یکی از مهمترین منابع غذای مردم کشاورزی است چرا که بیشتر ...

تعداد صفحه: ۱۴۰ دسته بندی: مدیریت

تاریخچه بانک ملی ایران تشکیل بانک به شکل جدید نخستین بار در سال 1285 هجری شمسی( 1324 ه‍ - ق ) ده سال قبل از بوجود آمدن بانک شاهی از سوی حاج محمد حسن امین دارالضرب یکی از صرافان بزرگ تهران به مظفرالدین شاه قاجار پیشنهاد شد . متاسفانه این پیشنهاد با دخالتهای بیگانگان و عوامل آنان جامه عمل نپوشید و بجای آن بانک شاهی در ایران مستقر گردید. پس از استقرار مشروطیت هنگامی که دولت از مجلس ...

تعداد صفحه: ۴۹ دسته بندی: مهندسی صنایع غذایی

تاریخچه گروه شرکت های تولیدی اشی مشی: شرکت سهامی خاص گیلان سویا در سال 1371 تاسیس گردید. این شرکت با داشتن بیش از یک دهه فعالیت، یکی از مجهزترین واحد های صنعتی تولید انواع ماکارونی، اسنک و نوشابه گازدار می باشد، در اواخر سال 1378 همزمان با راه اندازی خط تولید نوشابه گازدار در بطری یکبار مصرف (PET) و نیز راه اندازی دستگاه بطری ساز(PET) با هدف تولید و عرضه نوشابه با کیفیت رسماً ...

تعداد صفحه: ۵۶ دسته بندی: مهندسی صنایع غذایی

تاریخچه کارخانه «کارخانه صنعتی مینو» ی خرمدره در 85 کیلومتری شهرستان زنجان در زمینی به مساحت 54 هکتار در سال 1352 شمسی به دست آقای خسرو شاهی که زمینها را با قیمت مناسبی خریداری کرده بود، تاسیس شده است. در سال 1352 شمسی تقریباً "نیمی از ساختمانهای آن احداث و قسمت زیادی از دستگاه ها از کشورهای آمریکا، انگلیس، آلمان، ایتالیا و چند کشور دیگر خریداری شد و به کشور وارد گردید و توسط ...

تعداد صفحه: ۳۲ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

فناوری نانو چیست ؟ نانوتکنولوژی فناوری است که از کنش ها و واکنش هایی که در سطح اتم اتفاق می افتد منشا گرفته و فناوری جدیدیست که تمام علوم را در خواهد نوردید ، به تعبیر دقیق تر نانوتکنولوژی انقلابی جدید برای همه علوم در آینده است . این تکنولوژی قادر به بهبود روش های ارزیابی ، مدیریت و کاهش خطرات برای محیط زیست بوده و فرصت های را برای تولید محصولات جدید فراهم خواهد ساخت . ...

تعداد صفحه: ۱۱ دسته بندی: مهندسی صنایع غذایی

کنجاله خط تولید حلوا شامل 50درصد کنجد و 50درصد شکر می‌باشد. کنجد با نام علمی Sesam، اندی‌کام می‌باشد . از خانواده پدالیاسه می‌باشد. کنجد دارای 16جنس و 60 گونه گیاهی علفی می‌باشد. کلیات گیاه‌شناسی به صورت یک و یا چند ساله، ساقه آن از نیم متر متغیر و روی ساقه آن برگ‌های بیضی شکل متقابل هم‌اند. میوه این گیاه یک کپسول بلند و نوک تیز که داخل این کپسول پنجاه تا شصت دانه کنجد وجود ...

تعداد صفحه: ۳۰ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

تاریخچه سازمان: موضوع جامعه شناسی روستا یی بر اصل زمین و مالکیت آن استوار می باشد. با عنایت به اینکه در روستاهای کشور اراضی به صورت خرد و پراکنده می باشند در سال 1341 تا 1351 قانون اصلاحات ارضی در /3 مرحله در کشور به اجرا گذاشته شد و یکی از پیامد های آن تشکیل تعاونیها ی تولید با اهداف ساماندهی اراضی و یکپارچه سازی و یکجا کشتی محصولات و در نهایت افزایش تولید و در آمد و کاهش هزینه ...

تعداد صفحه: ۱۵۰ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

تاریخچه شرکت صنایع غذایی زرین گل در سال 1371 در زمینی به مساحت 1 هکتار با خط تولید ماکارونی و ورمیشل آغاز به کار نمود و اینک دارای خط تولید آرد زرین گل می باشد ، این کارخانه به مدیریت برادران رحمت بخش و مسئول آزمایشگاه و فنی مهندس جلیل وند می باشد. خط مشی کیفیت شرکت صنایع غذایی زرین گل با هدف تامین انواع آرد مرغوب ، ماکارونی ، ورمیشل ، رشته آش ، آرد و سبوس در سال 1371 تاسیس شده ...

تعداد صفحه: ۱۸۱ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

تاریخچه: تاریخچه تحققات اصلاح نباتات در ایران و تاسیس مؤسسه اصلاح و تهیه نهال و بذر. سیر تحول تحقیقات اصلاح نباتات ایران را به طور اختصار می توان به سه دوره تقسیم نمود: دوره اول: این دوره با تاسیس مدرسه فلاحت و سپس دانشکده کشاورزی کرج (زیر نظر وزارت کشاورزی) آغاز و 20 سال به طول می انجامد. این دوره بیشترین موانع را در خود داشته است. زیرا برای تغییر روش های قدیمی و دلبستگی های ...

تعداد صفحه: ۲۱ دسته بندی: مهندسی الکترونیک

مقدمه : شرکت داروسازی ثامن با هدف رسیدن به خودکفایی از طریق تولید کیفی وکمی محلول های تزریقی و شستشو در حجم های کم ، متوسط و زیاد در سال 1363 تأسیس و در سال 1371 در شهرستان مشهد به بهره برداری رسید . شرکت داروسازی ثامن با سرمایه گذاری مشترک سازمان صنایع ملی ایران و آستان قدس رضوی ، در زمینی به مساحت 10 هکتار و با زیربنای بیش از 29000 متر مربع بنا شده است . عمده سهامداران کنونی ...

تعداد صفحه: ۵۸ دسته بندی: پیراپزشکی

چکیده آزمایشگاه کنترل کیفیت شرکت تهران دارو شامل کنترل‌ های فیزیکی و شیمیایی، میکروبی و کنترل حین تولید می‌باشد. آزمایش های فیزیکی و شیمیایی مانند نقطه ذوب و تست حلالیت و تستهای فیزیکی مجموعاً کنترل‌ های فیزیکی و شیمیایی می‌باشد. آزمایشات در قسمت دستگاهی توسط انواع دستگاههای کروماتوگرافی مانند (GC, HPLC) و انواع دستگاههای طیف‌سنجی مانند IR, UV-Vis و POLARIMETR و KARL-FISHER ...

تعداد صفحه: ۱۴۷ دسته بندی: مهندسی شیمی

مقدمه : پلی اتیلن ترفتالات (PET) پلاستیک گرما نرمی است که از پلیمر شدن تراکمی اتیلن گلایکول (EG) و اسید ترفتالیک خالص (PTA) بدست می آید . این پلیمر در گریدهای الیاف برای تولید نخ و بافت و انواع پارچه در صنایع نساجی ، فیلم برای استفاده در عکس های رادیولوژی و بطری برای ساخت انواع بطری های نوشیدنی ، نوشابه ها و بسته بندی مواد غذایی به کار می رود . مصرف PET به دلیل سبکی بسته بندی ...

تعداد صفحه: ۳۳ دسته بندی: علوم دامی - دامپروری - دام و طیور

مقدمه: منظور از شیر در صنایع لبنیات، شیر کاو می باشد چون مقدارش خیلی بیشتر از نیاز نوزاد این حیوان است در برخی از کشورهای دیگر ممکن است از شیر حیوان های دیگر مثل بز- اسب نیز استفاده شود. با پیشرفت تکنولوژی- اصلاح نژاد- تغذیه دام- تولید شیر در جهان، و ایران افزایش چشم گیری داشته. مهمترین کشورهای تولیدکننده شیر درجهان، کشورهای اروپایی، روسیه، آمریکای شمالی و ... هندوستان و پاکستان ...

تعداد صفحه: ۱۴ دسته بندی: مهندسی شیمی

مقدمه بشر همیشه با پوشیده کردن سعی بر ایجاد زیبایی یا حفاظت داشته است. همان طور که با کمی دقت در اطراف خود متوجه خواهیم شد که همه چیز دارای پوششی خاص است. برای مثال بر روی دیوارها پوششی زده می شود تا زیبایی بهتری پیدا کند. با پیشرفت تکنولوژی و بالارفتن درک انسان از کاربرد پوششش، پوشش ها معنای جدیدی پیدا کردند؛ حفاظت. حفاظت از سطوح علاوه بر ایجاد جلوه ای زیبا با استفاده از ...

تعداد صفحه: ۷۴ دسته بندی: مهندسی کامپیوتر

مقدمه: رشد و توسعه شبکه های کامپیوتری بر کسی پوشیده نیست. مدتهاست که جمع آوری و پردازش اطلاعات توسط کامپیوتر انجام می شود. علاوه بر این، کامپیوتر در توزیع اطلاعات و برقراری ارتباط از طریق شبکه های کامپیوتری نقش مهمی را بازی می کند. امروزه نه تنها تمام کامپیوترهای موجود در یک سازمان، مؤسسه، شرکت و اداره با هم وصل می شوند تا شبکه های کامپیوتری را بوجود آورند، بلکه شبکه های مختلف ...

تعداد صفحه: ۱۲۶ دسته بندی: مهندسی شیمی

مقدمه قرارداد پروژه واحد Liner low Density poly Ethylen در سال 2000 با شرکت British Petroleum بسته شده و ساخت این واحد از سال 1380 آغاز شده است. مساحت آن 5/7 هکتار و ارتفاع آن از سطح دریا 5/3 متر می باشد. شرکت BP ظرفیت گارانتی شده را پیش بینی کرده که با توجه به تهمیداتی این ظرفیت تا نیز خواهد رسید. کارکرد این پروژه 8300 ساعت در سال می باشد و گریدهای HDPE و LLDPE را تولید خواهد ...

تعداد صفحه: ۱۳ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

مقدمه: امروزه با توجه به اهمیت و کاربرد روز افزون علم کشاورزی و نقش ویژه این رشته در تأمین مواد غذایی و با توجه به رشد شدید جمعیت و افزایش نیاز مصرف سرانه مواد غذایی درکشور لزوم افزایش تولید محصولات کشاورزی مخصوصاً برای کشور ما بسیار موضوع مهم و با اهمیتی می باشد. در ایران چون اکثر تولید کنندگان محصولات کشاورزی در روستاها زندگی می کنند باید روستاها را با تکنولوژی روز و با علم ...

تعداد صفحه: ۶۹ دسته بندی: مهندسی شیمی

آشنائی با شرکت پتروشیمی شهید تند گویان: شرکت پتروشیمی شهید تندگویان با تصویب هیئت مدیره شرکت ملی صنایع پتروشیمی جهت اجرای طرحهای تولید اسید ترفتالیک خالص (PTA) وپلی اتیلن ترفتالات (PET) در تاریخ 6/2/1377 تأسیس گردید. شرکت ملی صنایع پتروشیمی با توجه به مصرف محصولات این طرح در بازارهای داخلی وخارجی ودر انجام بخشی از تعهدات خود در برنامه پنج ساله دوم دولت جمهوری اسلامی ایران اقدام ...

تعداد صفحه: ۳۲ دسته بندی: مهندسی شیمی

مقدمه کلیه فعالیت های انسان مستلزم مصرف آب است ،آب نه تنها مایه حیات موجودات زنده است بلکه از اساسی ترین و ابتدایی ترین نیازهای هر صنعت مخصوصا صنایع فرایندی به شمار می رودکه بسته به نوع فعالیت ، نیازمند آب با کیفیت شیمیایی خاص می باشد . صنعت بدلیل گستردگی و استفاده از انواع مختلف دستگاه های متحرک نیاز به انواع مختلف انرژی دارد بگونه ای که بتواند دستگاه ها و ماشین های مختلف را به ...

تعداد صفحه: ۶۰ دسته بندی: بهداشت

رشته مدیریت خدمات بهداشتی درمانی مقدمه: روز اول ورود به روستا پس از بازدید خانه بهداشت و صحبت با بهورز روستا به چند گروه تقسیم شدیم و هر گروه قسمتی از روستا را از نزدیک مورد بررسی قرار داد. طی صحبت با اهالی روستا و جمع آوری اطلاعات با مشکلات روستا آشنا شدیم و این مشکلات را الویت بندی و موضوع اصلی پروژه را مشخص و همچنین موارد دیگر را پی گیری کردیم، اهم فعالیت های انجام شده طی این ...

تعداد صفحه: ۴۸ دسته بندی: مهندسی الکترونیک

گزارش دوره کار آموزی رشته طراحی صنعتی تاریخچه شرکت الکترو استیل شرکت الکترواستیل قریب 30 سال قبل با مشارکت چند نفر فارغ التحصیل دانشگا ههای ایران و اروپا و امریکا فعالیت خود را در زمینه تولید انواع یخچال و فریزرهای تجاری برای مصارف سوپر مارکتها ، قنادیها ، مواد پروتئینی ف رستورانها ، هتلها و امثالهم در تهران آغاز نمود سپس برای انجام عملیات توسعه واحد مزبور به مشهد کیلومتر 4 ...

تعداد صفحه: ۷۲ دسته بندی: کارخانجات و شرکت ها

فصل اول : آشنایی با مکان کارآموزی تاریخچه شرکت ایران گوشت (یگانه) تولید کننده انواع همبرگر و کباب لقمه در زمینی به مساحت تقریبی 600 مترمربع زیر بنایی معادل 800 مترمربع با کسب مجوزهای لازم از ادارات و وزارت خانه های زیرربط د سال 62 تأسیس و مبادرت به تولید در زمینه صنایع گوشت کرده است. از آنجائی که شرکت فوق در داخل شهرستان خرمدره قرار گرفته بود. با توجه به گسترش دائره فعالیت تولید ...

تعداد صفحه: ۸۰ دسته بندی: مهندسی مکانیک

مقدمه صنایع خودرو سازی در کشور یکی از فعالترین واحدهای تولیدی می باشد که ثبات این روند و چشم انداز ورود به بازار رقابت لزوم استفاده از تکنولوژی روز را می طلبد. از طرفی حساسیت کاربرد قطعات متعدد خودرو ایجاب می کند که مسئله خوردگی در آنها چه از بعد فنی و چه از جنبه تزیینی و اقتصادی مورد توجه قرار گیرد.صنعت خودروسازی به دلیل شرایطی نظیر : قرار گرفتن فلزات گوناگون در کنار یکدیگر ...

تعداد صفحه: ۱۲۷ دسته بندی: مهندسی صنایع غذایی

تکنولوژی مواد غذایی فصل اول : مقدمه و کلیات بخش اول : گوشت گوشت ماده پروتئینی و با ارزشی است که از عضلات حیوانات اسکلت دار تهیه و تولید می‌شود و یکی از اصلی ترین و مهم ترین منابع تأمین کننده پروتئین با منشأ حیوانی در غذای روزانه بشر است. غدد و سایر اندام‌های دام مانند زبان، کبد، مغز و ... نیز جزء گوشت محسوب می‌شوند. گوشت علاوه بر پروتئین دارای مقدار قابل ملاحظه‌ای از مواد معدنی ...

تعداد صفحه: ۱۹۷ دسته بندی: مدیریت

مقدمه: در دنیای امروز مسأله تولیدات و خدمات مسأله عمده‌ای است که هیچ جامعه‌ای خود را بر کنار از آن نمی‌بیند. جوامع مختلف هر کدام با مسأله‌ی ارایه‌ی خدمات و تولیدات برای بقای خود در گیرند و تلاش آن‌ها بر آن است که با توجه به شرایط و امکانات موجود، خدمات و تولیدات را در حد مطلوب فراهم آورند. خدمات اداری و بانکی، خدمات رفاهی و درمانی، خدمات آموزشی و فرهنگی، تولید مواد غذایی، تولید ...

تعداد صفحه: ۵۴ دسته بندی: مهندسی صنایع غذایی

فصل اول شناسایی روش تحقیق طرح تحقیق: بررسی فرایند تولید رب گوجه فرنگی اهداف تحقیق: چگونگی و چرائی تولید رب گوجه فرنگی این هدف بیانگر ساختار فنی و تکنولوژیکی کارخانه خواهد بود که به خواننده در متن کمک خواهد کرد اولا با انواع دستگاههای تولید رب و چگونگی کارکرد دستگاهها فضای لازم جهت استقرار کارخانه نحوه مکان یابی، تأمین پرسنل موردنیاز و غیره کمک کند. دوماً : یک اطلاعات کلی از ...

تعداد صفحه: ۳۴ دسته بندی: مهندسی صنایع غذایی

تاریخچه سوسیس و کالباس در ایران در ایران اولین بار تولید سوسیس و کالباس حدود سال 1300 شمسی و توسط مهاجرین لهستانی انجام شد. کلمه ‌ کالباس از زبان لهستانی گرفته شده است. اما بصورت کارخانه‌ای در سال 1982 میلادی (1370 شمسی) شروع شد. به این صورت که یک نفر روسی به نام افو ناسر در بندر انزلی با ماشین کوچک دستی شروع به کار کرد و روزانه مایحتاج عده‌ای اتباع خرجی و عیسویاتی که در آنجا ...

تعداد صفحه: ۲۶۱ دسته بندی: مهندسی صنایع غذایی

فصل اول : کلیات پیشگفتار: از ابتدای قرن اخیر تاکنون کنسروسازی صنعتی همواره به عنوان یکی از مهمترین روشهای نگهداری، تبدیل و عرضه مواد غذایی در تمام دنیا مطرح بوده و به احتمال بسیار زیاد در آینده این موقعیت خود را حفظ خواهد نمود علیرغم این واقعیت و با توجه به اینکه در حال حاضر حدود یکصد و پنجاه کارخانه کنسروسازی در کشور مشغول تولید فرآورده های مختلف کنسرو می باشند و با عنایت به ...

تعداد صفحه: ۳۴ دسته بندی: کارخانجات و شرکت ها

مقدمه: به نام خالق هستی که شیر را نوشیدنی گوارا گردانید تا اهل ایمان را عبرتی از قدرت لایزال او باشد و بهشتیان را به نهرهای آن وعده داد تا لذت رضوان خویش را کامل گرداند. اگرچه این نوشیدنی حیات بخش، منبع غنی از ترکیبات مورد نیاز بدن بوده ودانشمندان هر روز ابعاد تازه ای از اسرار این غذای کامل را کشف و به جوامع ارائه می دهند متاسفانه به دلیل عدم آگاهی مصرف سرانه آن در ایران حدود ...

تعداد صفحه: ۸۴ دسته بندی: حسابداری

مقدمه : سیستم مجموعه ای از اجزاء به هم پیوسته که درجهت نیل به یک هدف با هم وابسته اند به طوری یک یا چند داده وارد آن شود یک یا چند ستاده از آن خارج می شود و میدانیم که سیستم از اجزاء کوچکتر تشکیل شده است . سیستم حقوق و ودستمزد یکی از سیستم های موجود در داخل سیستم کل مؤسسات است که نقش با اهمیتی در ایجاد رابطه مناسب بین کارکنان، کارفرما و ادارات دولتی ایفا می کند.[1] توجه به برخی ...

تعداد صفحه: ۵۷ دسته بندی: کارخانجات و شرکت ها

خلاصه طرح : تاریخچه : کارخانه تولیدی بهگل خراسان واقع در شهرک صنعتی طوس در سال 1351 تاسیس گردیده که تحت حمایت آستان قدس رضوی بود. که بعدها به علت پیشرفت در کار و تولیدات فراوان این شرکت از حمایت آستان قدس رضوی بیرون آمد ، و سهامی آن خاص گردید . که هم اکنون پس از 18 سال سهامی خاص بودن به پیشرفتهایی از قبیل افزایش کارکنان بخشهای اداری ، کارگران و سرویسهای ایاب و ذهاب و گسترش مساحت ...

تعداد صفحه: ۳۴ دسته بندی: کارخانجات و شرکت ها

مقدمه: کارخانه سایش سازی حرفه وفن در صنایع بسته بندی فعالیت دارد که دارای حجم کاری سنگین می باشد و در سال 1354 با قطعه سازی و ساخت قطعات چاپ و بسته بندی شروع به کار کرد تا سال 1358 به علت اینکه کلیه صنعت از کشورهای اروپائی تغذیه می شد این ماشین سازی رشد چندانی نداشت بلکه فقط می توانست خود را سر پا نگه دارد. بعد از انقلاب اسلامی یکی از ارکان انقلاب،انقلاب صنعتی بود و این کارخانه ...

تعداد صفحه: ۷۰ دسته بندی: مهندسی صنایع غذایی

مقدمه: شیر بطور کلی، عبارت است از تراوشهای غدد پستانی حیوانات پستاندار- معمولاً گاو- که عاری از کلستروم می باشد و در اثر دوشش کامل یک یا چند حیوان سالم به دست می آید. کلیۀ پستانداران پس از تولد نوزاد خود، قادر به تولید شیر هستند. در عصر پستانداران اولیه، قبل از گسترش و پیشرفت زندگی خاکی، بدون شک ترکیب اجزاء غیرآلی مایعات بدن آبزیان شباهت زیادی با محیط زندگی آنها داشته است. سپس ...

تعداد صفحه: ۲۶ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

تاریخچه سازمان: موضوع جامعه شناسی روستایی بر اصل زمین و مالکیت آن استوار می باشد. با عنایت به اینکه در روستا های کشور اراضی به صورت خرد و پراکنده می باشند در سال 1341 تا 1351 قانون اصلاحات ارضی در /3 مرحله در کشور به اجرا گذاشته شد و یکی از پیامد های آن تشکیل تعاونیها ی تولید با اهداف ساماندهی اراضی و یکپارچه سازی و یکجا کشتی محصولات و در نهایت افزایش تولید و در آمد و کاهش هزینه ...

تعداد صفحه: ۹۲ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

در دوره کارآموزی ،کارهای انجام شده را می توان به 4 گروه تقسیم کرد: 1-بازدید از طرح های تحقیقاتی و آشنایی با مراحل مختلف انجام یک طرح تحقیقاتی 2-تحقیقات کتابخانه ای در مورد مسائل مختلف 3-آشنایی با نرم افزارهای مرتبط با مهندسی خاکشناسی و آمار 4-کار در آزمایشگاه طرح های تحقیقاتی بازدید شده: -بررسی های فیزیولوژیکی تحمل به خشکی در چغندر قند در ارتباط با P,K -بررسی اثر منابع و مقادیر ...

تعداد صفحه: ۸۱ دسته بندی: کارخانجات و شرکت ها

فصل اول : آشنایی با مکان کارآموزی شرکت لبنیات پاستوریزه پاک پی مدیر عامل : جناب آقای مهندس سید کورش هاشمی اعضای هیئت مدیره : 1- آقای میر اسلام تیموری 2- آقای سید کورش هاشمی 3- آقای مسعود کاشیها 4- آقای محمد تقی زاده فضلی 5- آقای فضل ا... کلهر سال تاسیس: 1368به شماره ثبت 1246 به شماره بهره برداری 7652 - 121 تولیدات : انواع شیر ( استریلیزه - پاستوریزه ) -انواع ماست در بسته بندی ...

تعداد صفحه: ۱۱۴ دسته بندی: علوم دامی - دامپروری - دام و طیور

مقدمه: انسان از زمان های بسیار دور ، علاوه بر اینکه با شکار حیوانات می توانست مواد غذایی خود را تأمین کند ، از پوست آنها نیز به عنوان وسیله مناسبی برای گرم نگه داشتن بدن خود استفاده می کرد.در یک زمان از طول تاریخ انسان دریافت که رویش مویین پوست حیوانات و رشته های نازک و بلند برخی از گیاهان آمادگی دارند که به وسیله تابیده شدن به دور خود ، رشته های بلند تری را تشکیل دهند که موسوم ...

تعداد صفحه: ۳۰ دسته بندی: مهندسی کشاورزی زراعت

کلیات: سویا که آن را به انگلیسی soybean می‌نامند گیاهی است که اکثرا" بخاطر دانه اش در دنیا کشت می‌شود از دانه ی این نبات روغن استخراج می‌گردد که در تهیه ی روغن نباتی وتغذیه ی انسان به کار می‌رود از کنجاله ی سویا نیز که دارای مقدار زیادی پروتیین مرغوب می‌باشد در دامپروری و مخصوصا" مرغداری استفاده می‌شود همچنین در بعضی از نقاط دنیا این نبات را به عنوان علوفه کشت می‌کنند تا دو سال ...

تعداد صفحه: ۵۰ دسته بندی: کارخانجات و شرکت ها

مقدمه تغذیه به عنوان مهمترین انگیزه تحرک و فعالیت انسان در رویارویی با عوامل طبیعی ، در طول قرون همواره مطرح بوده است . در حقیقت ابتدایی ترین نیاز های انسان ، نیاز های مادی و معیشتی اوست . حتی در کتاب اسمانی قرآن کریم در بحث از نیاز های انسان برای سیر ، این حقیقت را بیان کرده است در سوره مبارکه قریش آیه 4 می فرماید : اوست خدایی که آنان ( انسان ) را از نظر معیشت تامین کرد و از ...

تعداد صفحه: ۲۵ دسته بندی: کارخانجات و شرکت ها

مقدمه این کارخانه در سال 1385 تأسیس شده و هم اکنون با دستگاههای تمام اتوماتیک در حال بهره برداری ما باشد.کارخانه بهنام جام در شهرک صنعتی تربت جام در چهار کیلومتری تربت جام با مدیریت جناب آقای حمید مغنی باشی احداث شده است. ظرفیت تولید این کارخانه 100 تن در روز بوده و همچنین در حال حاضر در هر روز مقدار 5 تن شیر را دریافت کرده و به محصولاتی نظیر شیر پاستوریزه و ماست و غیره تبدیل می ...

ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت