پروژه کارآموزی کارخانه تن ماهی پونل

تعداد صفحات: 16 فرمت فایل: word کد فایل: 3367
سال: مشخص نشده مقطع: مشخص نشده دسته بندی: کارخانجات و شرکت ها
قیمت قدیم:۱۱,۷۰۰ تومان
قیمت: ۶,۵۰۰ تومان
دانلود مقاله
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه پروژه کارآموزی کارخانه تن ماهی پونل

    پروژه بنده در مورد کارخانه تن ماهی پونل می باشد . که واقع در استان گیلان ،30 کیلومتری شهرستان انزلی شهری به نام پونل می باشد .

    شرکت پونل یکی از هفت شرکت زنجیره ای pounel group است که فعالیت خود را از سال 68 آغاز کرده و در ابتدا با پرورش شاه میگو و سپس با تولید کنسرو خوراک ، کنسرو ماهی در روغن زیتون ، کنسرو رژیمی ، کنسرو ماهی در روغن آفتابگردان ، fastfood ، صادرات شاه میگو به کشورهای آلمان – هلند – امریکا و سایر کشورهای مجاور مشغول به فعالیت است .

    البته هم اکنون نیز گروه R&D ( تحقیق و توسعه ) در حال مطالعه طراحی جدید است که بزودی تولید سوسیس و کالباس پونل نیز آغاز شود .

    تعداد پرسنل شاغل در کل کارخانه در ابتدای تولید یعنی در سال 68 بیست نفر بود ، اما در حال حاضر تعداد پرسنل 120 نفر می باشد . که تعداد 40 نفر از این افراد دارای مدرک کارشناسی و کارشناس اعم از فنی و اداری و آزمایشگاه و غیره می باشد . و 20 نفر دیگر از این افراد دارای مدرک فوق دیپلم که در تولید و انبار داری و قسمت فروش مشغول به کار می باشند و 60 نفر دیگر این افراد نیز دارای مدرک دیپلم و زیر دیپلم می باشند که کارگران واحدهای مختلف محسوب می شوند و کلاً 80 نفر از این افراد در بخش تولید فعالیت می کنند که متوسط سابقه کارشناس 10 سال و متوسط سابقه کاگران در حدود 15 سال می باشد .

    اطلاعات فنی کارخانه

    ظرفیت سردخانه زیر صفر ،60تن می باشد .

    ظرفیت دیگهای بخار        2 عدد دیگ 3 تنی Fire tube

                                             1 عدد دیگ 2 تنی Fire tube می باشد .

    3- چهار عدد دستگاه لینگر در بندی کنسرو وجود دارد .

    4- ماکزیمم توان دربندی هر دستگاه در یک دقیقه 50 عدد قوطی می باشد.

    5- قدرت برق این کارخانه 250 کیلو وات می باشد .

    6- تعداد پرسنل شاغل در کل کارخانه 120 نفر می باشد که تفکیک این نیروها در هرواحد به صورت زیر می باشد :

    در قسمت تولید 80 نفر – نگهبانی 8 نفر – اداری 12 نفر – فنی 12 نفر – و قسمت انبار نیز 8 نفر مشغول به کار می باشند .

    7- یک شیفت در روز در حال تولید می باشند که هر شیفت کاری 8 ساعت می باشد.

     8- تعداد تولید روزانه30000 قوطی در روز است ولی ظرفیت اسمی تولید کارخانه 50000 قوطی است .

    9- مصرف ماهی ورودی به کارخانه نیز 15 تن در هر روز می باشد .  

     

    توضیح کامل روند تولید

    ابتدا ماهی خام در ورودی سالن تولید شماره 1 ( که در تصویر layout کارخانه مشخص شده است ) توسط دستگاه های برش A قطعه بندی می شود و سپس در مرحله بعد در اتاق پخت اولیه شماره 2 توسط فشار بخار اتاقهای استیل پخت قسمت b پخته می شوند.

    ماهی پخته شده در مرحلهبعد وارد سالن اصلی تولید 6 شده و پس از آن توسط دستگاه های پرکن وارد قوطی می شوند و پس از انتقال در 1 و 2 line با نوار نقاله به سمت دستگاه نمک ریز و روغن ریز رفته و مواد لازم داخل قوطی ریخته می شوند و در ادامه قوطی محتوی ماهی با نمک و روغن به سمت تونل اگز است رفته تاکل هوای موجود در داخل قوطی تبخیر و استریل اولیه انجام گیرد .

    در انتهای خط تولید دستگاه در بندی قوطی ها را در بندی نموده و کار تولید تمام می شود . البته به منظور ماندگاری قوطی کنسرو برای 2 سال باید قوطی حاصل از دستگاه دربندی در دستگاه اتوکلاو ( که در قسمت G می باشد . ) و تحت فشار bar 1/1 و دمای 120 درجه قرار می گیرد . تا به اصطلاح استریل نهایی انجام گیرد حال قوطی کنسرو آماده ارائه به بازار مصرف می باشد . البته محاسبه cold point یا مرکز محتویات قوطی و معروف به نقطه سرد و تنظیمات دستگاههای خط تولید محاسبات دیگری دارد که مختص رشته مکانیک بوده و از توضیح آن خودداری می شود .

    در شرکت تن ماهی پونل خرابی ناگهانی هر دستگاه می تواند منجر به توقف تولید شود . این امر بدلیل وابستگی دستگاه ها به یکدیگر است که توقف هر دستگاه موجب بیکاری پرسنل در مدت زمان توقف تولید می شود که البته برای رفع یا کاهش ضریب ناگهانی توقفات ، برنامه p.m ( نگهداری پیشگیرانه ) انجام می گیرد .

    اگر راندمان ماهی ورودی 2 در نظر گرفته شود ( یعنی از هر یک کیلو ماهی ، دو عد قوطی کنسرو بدهد چون هر روز 30000 قوطی تولید می شود و مقدار ماهی خام مصرفی 15 تن است این یعنی کارخانه به اندازه ظرفیت اسمی تولید ندارد چون مواد اولیه محدود است و بدلیل بالارفتن هزینه های مواد اولیه – هزینه تولید – هزینه پرسنل – هزینه استهلاک – هزینه تعمیرات و نگهداری – هزینه بیمه – هزینه برق ، آب ، سوخت ، تلفن – هزینه های جاری – هزینه ...

    این شرکت توان تولید تامین هزینه ها را در صورت تولید اسمی نخواهد داشت . 

    با این وجود هر عدد قوطی کنسرو با در نظر گرفتن مواد اولیه و هزینه های فوق 900 تومان برآورد می شود که قیمت فروش هر قوطی کنسرودر بازار 1200 تومان است .

    بنده باانجام دادن این تحقیق توانستم دو پیشنهاد به مسئولان شرکت تن ماهی پونل بدهم ( البته باراهنمایی های استاد عزیز و ارجمند )

    پیشنهاد اول اینکه دستگاه پر کن قوطی این شرکت توانایی پر کردن فقط 40 عدد قوطی رادر دقیقه دارد که اگر از دستگاهی ( که در بازار نیز وجود دارد ) که توانایی پر کردن 160 عدد قوطی را در دقیقه دارد را خریداری نمایند . مقرون به صرفه می باشد و تولید نیز در زمان کمتری انجام می شود در این صورت مشکل عدم تناسب ظرفیت نیز از بین می رود .

    پیشنهاد دوم بنده ، برای کاهش مشکلات عبور و مرور در داخل سالن تولید و کاهش زمان انتقال مواد و حتی افراد از جمله مهندسین و کارگران شرکت بود . که سالن تولید این شرکت به صورت ( L ) شکل است که اگر این سالن ها به صورت موازی باشند مشکلات انتقال بار و ... بر طرف خواهد شد .

    البته مدیر عامل شرکت در مورد بند یک به صورت فوری دستور را صادر فرمودند . در مورد پیشنهاد دوم باز هم موافق بودند اما به علت زمان زیادی که تعمیر سالن تولید احتیاج داشت تا به صورت موازی ساخته شود انجام نگرفت ولی گفته شد که در ساخت سالنهای دیگری که قرار است در تابستان سال آینده انجام شود این مورد را حتماً در نظر خواهند داشت و اجرایی می کنند .

    نیروی کار آمد و متخصص – آموزش ضمن خدمت – کنترل نقاط بحرانی تولید – اجرای ضوابط دقیق ایمنی – اجرای برنامه P-M و غیره از عوامل بهبود کیفیت تن ماهی پونل شده به طوریکه این شرکت گرانترین با کیفیت ترین محصول رادر بازار عرضه می کند .

    که به عنوان مثال می توان به افتخارات و کسب عنوانها و گواهینامه های این شرکت در سال های اخیر اشاره نمود :

    این شرکت در سال 82 به عنوان صادر کننده نمونه کشور انتخاب شد . مدیرعامل این شرکت در سال 83 به عنوان کارآفرین نمونه در کشور و همچنین این شرکت موفق به دریافت گواهینامه های متعددی از جمله:

    در سال 78 موفق به اخذ گواهینامه HACCP ( ایمنی مواد غذایی )

    در سال 79 موفق به اخذ گواهینامه ISO9001 ( کیفیت )

    در سال 79 موفق به اخذ گواهینامه ISO1400 ( محیط زیست )

    در سال 80 موفق به اخذ گواهینامه کد EC ( صادرات شاه میگو )

    در سال 81 موفق به اخذ گواهینامه TUV آلمان ( کیفیت ) 

  • فهرست و منابع پروژه کارآموزی کارخانه تن ماهی پونل

    فهرست:

    ندارد.
     

    منبع:

    ندارد.

دانلود کارآموزی پروژه کارآموزی کارخانه تن ماهی پونل , گزارش کارآموزی پروژه کارآموزی کارخانه تن ماهی پونل , پروژه کارآموزی پروژه کارآموزی کارخانه تن ماهی پونل , دانلود کارورزی پروژه کارآموزی کارخانه تن ماهی پونل , گزارش کارورزی پروژه کارآموزی کارخانه تن ماهی پونل , پروژه کارورزی پروژه کارآموزی کارخانه تن ماهی پونل , کارآموزی در مورد پروژه کارآموزی کارخانه تن ماهی پونل , کارورزی در مورد پروژه کارآموزی کارخانه تن ماهی پونل , نمونه گزارش کارآموزی درباره پروژه کارآموزی کارخانه تن ماهی پونل , گزارش کار در مورد پروژه کارآموزی کارخانه تن ماهی پونل
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت