گزارش کارآموزی شبکه و خطوط انتقال در اداره برق شهرستان ایذه

تعداد صفحات: 106 فرمت فایل: word کد فایل: 4219
سال: 1389 مقطع: مشخص نشده دسته بندی: مخابرات
قیمت: ۱۸,۸۰۰ تومان
دانلود فایل
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه گزارش کارآموزی شبکه و خطوط انتقال در اداره برق شهرستان ایذه

    مقدمه

    قسمت اعظم انرژی الکتریکی مورد نیاز انسان در تمام کشورهای جهان ، توسط مراکز تولید مانند نیروگاههای بخاری ، آبی و هسته‌ای تولید می‌شود. این مراکز دارای توربینها و آلترناتیوهای سه فاز هستند و ولتاژی که بوسیله ژنراتورها تولید می‌شود، باید تا میزانی که مقرون به صرفه باشد جهت انتقال بالا برده شود. گاهی چندین مرکز تولید بوسیله شبکه‌ای به هم مرتبط می‌شوند تا انرژی الکتریکی مورد نیاز را بطور مداوم و به مقدار کافی در شهرها و نواحی مختلف توزیع کنند.
    در محلهای توزیع برای اینکه ولتاژ قابل استفاده برای مصارف عمومی و کارخانجات باشد، باید ولتاژ پایین آورده شود. این افزایش و کاهش ولتاژ توسط ترانسفورماتور انجام می‌شود. بدیهی است توزیع انرژی بین تمام مصرف کننده‌های یک شهر از مرکز توزیع اصلی امکانپذیر نیست و مستلزم هزینه و افت ولتاژ زیادی خواهد بود. لذا هر مرکز اصلی به چندین مرکز یا پست کوچکتر (پستهای داخل شهری) و هر پست نیز به چندین محل توزیع کوچکتر (پست منطقه‌ای) تقسیم می‌شود. هر کدام از این مراکز به نوبه خود از ترانسهای توزیع و تبدیل  ولتاژاستفاده می‌کنند.
    بطور کلی در خانواده و توزیع انرژی الکتریکی ، ترانسفورماتورها از ارکان و اعضای اصلی هستند و اهمیت آنها کمتر از خطوط انتقال و یا مولدهای نیرو نیست. خوشبختانه به دلیل وجود حداقل وسایل دینامیکی در آنها کمتر با مشکل و آسیب پذیری روبرو هستند. مسلما‌ این به آن معنی نیست که می‌توان از توجه به حفاظتها و سرویس و نگهداری آنها غفلت کرد. در این مقاله نخست مختصری از تئوری و تعاریفی از انواع ترانسفورماتورها بیان می‌شود، سپس نقش ترانسفورماتورها در شبکه تولید و توزیع نیرو و در نهایت شرحی در مورد سرویس و تعمیر ترانسها ارائه می‌شود.

    تئوری و تعاریفی از ترانسفورماتورها

    ترانسفورماتورها به زبان ساده و شکل اولیه وسیله‌ای است که تشکیل شده از دو مجموعه سیم پیچ اولیه و ثانویه که در میدان مغناطیسی و اطراف ورقه‌هایی از آهن مخصوص به نام هسته ترانسفورماتور قرار می‌گیرند. مقره‌ها یا بوشینگها یا ایزولاتورها و بالاخره ظرف یا محفظه ترانسفورماتور.
    کار ترانسفورماتورها بر اساس انتقال انرژی الکتریکی از سیستمی با یک ولتاژ و جریان معین به سیستم دیگری با ولتاژ و جریان دیگر است. به عبارت دیگر ترانسفورماتور دستگاهی است استاتیکی که در یک میدان مغناطیسی جریان و فشار الکتریکی را بین دو سیم پیچ یا بیشتر با همان فرکانس و تغییر اندازه یکسان منتقل می‌کند.

    انواع ترانسفورماتورها

    سازندگان و استانداردها در کشورهای مختلف هر یک به نحوی ترانسفورماتورها را تقسیم بندی کرده و تعاریفی برای درجه بندی آنها ارائه داده‌اند. برخی ترانسها را بنا بر موارد و ترتیب بهره برداری آنها متفاوت شناخته‌اند، مانند ترانسهای انتقال قدرت ، اتو ترانس و یا ترانسهای تقویتی و گروهی از ترانسها را به غیر از ترانسفورماتور اینسترومنتی(ترانس جریان و ولتاژ) ، ترانس قدرت می‌نامند و اصطلاحا ترانس قدرت را آنهایی می‌دانند که در سمت ثانویه آنها فشار الکتریکی تولید می‌شود.
    این نوع تقسیم بندی در عمل دامنه وسیعی را در بر می‌گیرد که در یک طرف آن ترانسفورماتورهای کوچک و قابل حمل با ولتاژ ضعیف برای لامپهای دستی و مشابه آن قرار می‌گیرند و طرف دیگر شامل ترانسهای خیلی بزرگ برای تبدیل ولتاژ خروجی ژنراتور به ولتاژ شبکه و خطوط انتقال نیرو است. در بین این دو اندازه (حد متوسط) ترانسهای توزیع و یا انتقال در مؤسسات الکتریکی و ترانسهای تبدیل به ولتاژهای استاندارد قرار دارند.
    ترانسها اغلب به صورت هسته‌ای یا جداری طراحی می‌شوند. در نوع هسته‌ای در هر یک از سیم پیچها شامل نیمی از سیم پیچ فشار ضعیف و نیمی از سیم پیچ فشار قوی هستند و هر کدام روی یک بازوی هسته‌ای قرار دارند. در نوع جداری ، سیم پیچها روی یک هسته پیچیده شده‌اند و نصف مدار فلزی مغناطیسی از یک طرف و نصف دیگر از طرف هسته بسته می‌شود.
    در اکثر اوقات نوع جداری برای ولتاژ ضعیف و خروجی بزرگ و نوع هسته‌ای برای ولتاژ قوی و خروجی کوچک بکار می‌روند)بصورت سه فاز یا یک فاز).

    ترانسهای تغذیه و قدرت مانند ترانس اصلی نیروگاه ترانس توزیع و اتو ترانسفورماتور ، ترانسفورماتورهای قدرت معمولا سه فاز هستند، اما گاهی ممکن است در قدرتهای بالا به دلیل حجم و وزن زیاد و مشکل حمل و نقل از سه عدد ترانس تک فاز استفاده کنند. ترانسهای صنعتی مانند ترانسهای جوشکاری ، ترانسهای راه اندازی و ترانسهای مبدل ترانس برای سیستمهای کشش و جذب که در راه آهن و قطارهای الکتریکی بکار می‌رود. ترانسهای مخصوص آزمایش ،‌ اندازه گیری ، حفاظت مصارف الکتریکی و غیره.

     

    فصل اول:

     

    آشنایی با مکان کارآموزی

     

    بخش اول

    تاریخچه شرکت

    با توجه به اینکه کار آموزی اینجانب علی احمدی دانشجوی رشته برق الکتروتکنیک در شرکت توزیع نیروی برق شهرستان ایذه صورت گرفته لازم است که در ابتدا اطلاعاتی در خصوص تاریخچه تشکیل این شرکت ، چگونگی و نحوه خدمات رسانی نیروی به مشترکین این شهرستان داده شود.

    محلی که در حال حاضر بعنوان قسمت اتفاقات ، عملیات و خدمات مشترکین برق ایذه (نیروگاه سابق) میباشد ، در سال 1346 بنام موتور خانه شهرداری که در واقع خدمات برق رسانی به مردم زیر نظر شهرداری انجام می گرفت ، معرف بوده است که توسط سه ژنراتور دیزلی که دو دستگاه آن با توان اسمی kva 160کیلو وات آمپر و1 یک دستگاه با ظرفیت kva 500(نیروگاه اسکودا ساخت آمریکا) بافت قدیمی این شهرستان را تغذیه می نمود که پس از زمان اندکی ولتاژ تولید شده توسط نیروگاه MVA5/0 مگاوات آمپری (v400 ولت )توسط دودستگاه ترانس با ظرفیت kva 800کیلووات آمپر kv 11 کیلو ولتی در قسمت اولیه این ترانس مقدار kv 11 کیلو ولت افزایش داده می شد  400      /    1100v   (ولتاژ 400 ولت تولید شده توسط نیروگاه مذکور به قسمت ثانویه ترانس ها داده می شد واز اولیه آنها ولتاژ 11 کیلو ولت بدست می آمد ) لذا این ولتاژ 11 کیلو ولت با پایه های چوبی فشار متوسط شبکه 11 کیلو ولت به داخل شهر آورده شده  و توسط 16 دستگاه ترانس در نقاط مختلف (بافت قدیمی شهر) تبدیل به فشار ضعیف و در نهایت انشعابات تکفاز و سه فاز مشترکین از آن تغذیه می شد. لازم به توضیح است که بهره برداری و نگهداری برق این شهر در سال 1352 رسما تحویل سازمان برق گردید این وضعیت تا اواخر سال 1356 ادامه  داشت تا اینکه در آن زمان با احداث شبکه متوسط kv 33 کیلو ولت با مسیر طولانی از شهرستان هفتکل به باغملک و ایذه برق این دو شهر از این طریق به شبکه و فیدر مجزا ایستگاه هفتکل متصل شد.

    با گسترش این دو شهرستان ، ساخت ساز توسعه شهری و روستاهای همجوار علاوه بر بالا رفتن میزان بار و توان مورد نیاز جهت تامین مشترکین جدید معضلات و مشکلات فراوانی نیز در خصوص تامین و نگه داری این فیدر ناشی از طولانی بودن آن (افت ولتاژ شدید در نقاط انتهایی) ، تکمیل شدن ظرفیت فیدر آسیب پذیری شبکه از طریق صاعقه رعد وبرق ، شکستگی ، باد و طوفان نهایتا در سال 1374 توسط احداث خط انتقال دو مداره فشار قوی kv 123 کیلو ولت (خطوط 707 و706) از
     ایستگاه kv                    شهرستان رامهرمز به ایذه در 3 کیلومتری ورودی این شهر اقدام به احداث یک مکان پست و ایستگاه برق            ترانس پارالل (موازی) به ظرفیت MVA (27 20) مگا ولت آمپر و 6 فیدر خروجی kv 33  کیلوولت بنام های 5012 ، 5022 ،5032 ، 5042 ، 5052 و 5062 نمودند که باز هم با بالا رفتن میزان بارمصرفی ترانس سوم به ظرفیت (30 5/22) مگا ولت آمپر در سال  1382 نصب شد که 3 فیدر دیگر 5072 ، 5082 و 5092 را شامل می شود که  در حال حاضر از کلید 5092 استفاده ای نشده و بدون فیدر و شبکه می باشد.

    شرکت توزیع نیروی برق استان خوزستان که بعنوان پیمانکار زیر مجموعه ای از برق منطقه ای استان خوزستان می باشد امور برق شهرستان ایذه و دهدز با مدیریت منفک را شامل می شود یعنی بطور کلی کلیه شهرستان های خوزستان بجز شهرستان اهواز زیر نظر شرکت توزیع نیروی برق خوزستان فعالیت می نمایند.

    بنابراین این امور نیز دارای یک چارت و نمودار سازمانی می باشد که اکنون به شرح آن می پردازیم.

    حیطه کاری و انواع خدمات رسانی شرکت : ارائه فعالیت در بخش امور مشترکین شامل فروش و واگذاری انشعابات برق تکفاز و سه فاز خانگی ، عمومی و دیماندی ، قرائت میزان مصرف انرژی و صدور قبوض آنها و تحویل به مشترکین و کلیه مراحل بازرسی اولیه جهت واگذاری انشعاب .

    و در بخش مهندسی :

     1. احداث و توسعه شبکه های برق رسانی در بخش های روستایی ، توسعه شهری و توسعه روستایی و نیرو رسانی.

     2. اصلاح و بهینه سازی  شبکه های موجود و فرسوده تهیه طرح و نظارت بر کلیه مراحل شبکه سازی توسط پیمانکاران.

     3. کنترل بار مصرفی در مقایسه با منابع تغذیه انرژی الکتریکی بنحوی که ولتاژ و جریانی که تحویل مشترکین داده می شود مطابق با استاندارد باشد که آسیبی نه به تجهیزات شبکه و نه به وسایل و تجهیزات مشترکین وارد گردد.

    4. نصب روشنایی معابر در شبکه های موجود در خیابانها و کوچه ها و معابر عمومی.

    و در بخش عملیات و اتفاقات : بهره برداری و نگهداری از شبکه های موجود که شامل تعویض تجهیزات آسیب دیده ، معیوب و فرسوده ، اورهال به موقع خطوط و پست های ترانس موجود و برطرف نمودن و عادی نمودن شرایط بحرانی در خطوط شبکه و ترانس در اثر عوامل مختلف مثلا صاعقه رعد و برق طوفان ، بارندگی ، برخورد اشیاء و پرندگان که شامل برطرف نمودن عیوب در کابل و کنتور مشترکین می باشد.

    چگونگی و فرآیند خدمات شرکت : بطور خلاصه شروع کار شرکت ابتدا از قسمت امور مشترکین که شامل بازرسی اولیه از محل مطابق تقاضای متقاضی انشعاب برق بوده که اگر فاصله محل مسکونی متقاضی تا نزدیکترین پایه و شبکه مطابق استاندارد باشد در همان قسمت هزینه انشعاب به مشترک اعلام شده تا پس از انجام امور مربوط در آن قسمت جهت تعیین فاز به قسمت مهندسی ارجاع داده شده و این قسمت پس از مشخص نمودن فاز مشترک (در صورت تکفاز بودن) و دارا بودن ظرفین پست موجود مجددا فرم های تکمیل شده را جهت نصب کابل و کنتور متقاضی به امور مشترکین ارسال می کنند . در صورتیکه فاصله متقاضی از شبکه دور بوده ویا احیانا پست موجود ظرفیت آن تکمیل باشد و یا متقاضی در نقطه ای بسیار و با فاصله زیاد از ترانس موجود باشد که امکان افت ولتاژ شدید در فصل پرباری را ممکن سازد و یا متقاضی نیاز به شبکه و طرح اختصاصی و مشخص نماید در این صورت امور مشترکین یک فرم گردشکار را که شامل نام و نام خانوادگی متقاضی ، آدرس محل و فاصله از شبکه و میزان توان درخواستی متقاضی در آن ذکر شده را جهت اقدامات بعدی به قسمت مهندسی ارسال می نماید که در ادامه در فصل های اول و دوم بطور مفصل به شرح اقداماتی که در این بخش صورت می گیرد می پردازم پس از بازرسی صورت گرفته در مهندسی این قسمت اقدام به مسیریابی ، پیکه تاژ    (نشانه گذاری محل پایه) و تهیه کروکی لیست اجناس مورد نیاز ، پیگیری جهت اخذ اعتبارات و مجوزات و در نهایت احداث شبکه فشار ضعیف و احیانا متوسط و ترانس همراه با نظارت کامل ومستمر بر پیمانکار خود می نماید . که پس از تکمیل و احداث شبکه طی یک فرم برقراری و ارسال آن به قسمت عملیات شبکه برقرار شده و به مشترکین مطابق همان فرم گرشکار اجازه داده می شود که به متقاضیان مذکور انشعاب داده  شود. حال این شبکه احداث شده جدید به شبکه موجود اضافه شده و کار بهره برداری و نگهداری از آن نیز به عهده عملیات و اتفاقات می باشد.

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    بخش دوم:

    ارزیابی بخش های1. مشترکین2. بهره برداری (اتفاقات ، عملیات)3.مهندسی

    بخش مشترکین :‌ در این بخش که شامل

     1. مشترک عمومی : خانگی ، تجاری و…

    2. مشترک دیماندی :‌صنعتی ، کشاورزی و…

    می باشد، در صورت موجود بودن پست (ترانس توزیع) و دارا بودن و پذیرش ظرفیت آن بر اساس میزان نیاز متقاضی انشعاب برق واگذار و فروخته می شود.

    و در صورت عدم پست و یا تکمیل بودن ظرفیت آن و یا مسافت زیاد محل متقاضی از شبکه موجود گزارش بازرسی مشترکین طی یک فرمی بنام فرم گردشکار که در آن اطلاعات شامل نام متقاضی ، آدرس محل ،نوع و میزان انشعاب و فاصله می باشد. ارتباط این بخش با قسمت مهندسی بیشتر در جهت فراهم نمودن زمینه واگذاری انشعاب مورد نیاز به طور استاندارد به متقاضی می باشد که شامل مشخص شدن لیست لوازم نظیر کابل ، فیوز مناسب، کلید اتوماتیک ، CT  و تابلو و… احداث شبکه هوایی یا زمینی و … می باشد.

    قسمت عملیات و اتفاقات (بهره برداری ) : اساس کار این قسمت که در جهت بهره برداری و نگهداری از شبکه های موجود می باشد در دو قسمت عملیات و اتفاقات خلاصه می گردد. ارتباط این قسمت با قسمت مهندسی بیشتر از سایر قسمتها می باشد. تمام اجناس مورد نیاز در جهت انجام کارهای عملیاتی و اتفاقاتی از طریق قسمت مهندسی و انبار می گردد.

    پیشنهادات در جهت بهره برداری صحیح تر نیز توسط این قسمت داده می شود ، بطوریکه عیوب و اشکالات و نواقص های موجود در شبکه که بنحوی سیستم شبکه را ناپایدار نماید را مشخص نموده که در صورت نیاز توسط قسمت مهندسی طرح اصلاحیه و ساماندهی در جهت رفع آنها به اجراء در آید.

    این قسمت با انجام کارهای با برنامه در جهت اورهال شبکه و آماده سازی آن در
     فصل های پر بار مانند تابستان و فصل های بارندگی ، طوفان و صاعقه و رعد برق مانند زمستان سیستم شبکه را به پایداری بهتر برساند که نظیر : اروهال ترانس ها ، خطوط ، تعویض     شکسته تعویض سیم های فرسوده ، افزایش سطح مقطع سیم ها ، آچارکشی اتصالات ، تعویض پایه های متسعمل و فرسوده ، هرس درختان مزاحم شبکه و … می باشد.

    قسمت مهندسی

    قسمت مهندسی شامل 3 زیر مجموعه :

    1. طراحی 2. نظارت 3. کنترل بار می باشد . که هر کدام به هر نحوی به دیگری وابسته است.

    1-طراحی 

    در این مرحله طراح به محلی که در آنجا بایستی شبکه برق (ضعیف یا متوسط) توسعه پیدا کند مراجعه نموده و مسیر مناسب را جهت عبور شبکه در نظر بگیرد که به این مرحله از کار مسیر یابی محل می گویند.موارد مهمی که در این مرحله بایستی مد نظر قرار گیرد.

     دسترسی به جاده (جهت بهبود بهره برداری) ، رعایت حریم ها اعم از جاده ، ساختمان ها لوله های گاز ، نفت ، خطوط کابلی  زیر زمینی مخابرات و … و حتی المقدرو کوتاهترین مسیر ممکن انتخاب گردد.

    چنانچه محل مورد نظر در شهر بخش و یا روستاههایی که دارای طرح جامع و
     طرح از سوی ادارات مزبور می باشند، واقع شده باشد بایستی طرح و کروکی مطابق با استعلام و طرح جامع و هماهنگی با این ادارات تهیه گردد که حریم گذربندی در آن رعایت شده باشد. در غیر این صورت که اگر عمل مورد نظر فاقد طرح جامع باشد مانند روستاههای دور افتاده و با فاصله زیاد از شهرها ، در مجاورت جاده روستایی با رعایت حریم راه اقدام به تهیه طرح و تعیین مسیر می نمائیم.

    2. مرحله برداشت ، تهیه طرح و کروکی

    با استفاده از طرح های موجود در استاندارد وزارت نیرو و برق منطقه ای خوزستان (طرح های با ذکر شماره 101 ، 102 ، 103 ، 104 ، 106 ، 107، 118 ، 120 ، 121، 122، 123و H  عبوری و Hد.د.ن ) کروکی محل مذکور را مطابق با رعایت فواصل استاندارد در شبکه های فشار ضعیف و متوسط تهیه می نمائیم .

    3. مرحله پیکه و نشانه گذاری :

    این مرحله که  در واقع اجراء و پیاده نمودن طرح و کروکی انطباقی می باشد با بکارگیری از ژالون در طول مسیر توسط چندین نفر کمک طراح و یا در صورت نیاز از دوربین نقشه برداری اقدام به پیکه گذاری یا نشانه گذاری و مشخص نمودن مسیر های عبوری و یا تعیین زوایا به کمک طرح های ذکر شده می نمائیم . هنگام مشخص شدن زوایا با استفاده از طرح های مذکورخطوط بصورت سکشن های معینی به اجراء در  می آیند.

    نکاتی که هنگام طراحی به خصوص در شبکه های فشار متوسط بایستی در نظر گرفت :

    1. در تمامی مراحلی که ذکر گردید بایستی سعی شود حتی المقدور از زوایا و سکشن های کمتری استفاده نمود و خط راست رو و مستقیم اجرا گردد.

    2. در شبکه های درون شهر و روستا علاوه بر رعایت طرح جامع شهری یا روستایی بایستی به عبور لوله های گاز ، آب و کابلهای زمینی مخابرات و … توجه  نمود .

    3. استفاده از پایه های با کشش مناسب بخصوص در زوایا و نقاط ابتدایی وانتهایی خطوط

    4. استفاده از مهارتهای طوفانی (عرضی) در شبکه های متوسط عبوری با فاصله زیاد برون شهری و واقع در زمینهای کشاورزی

  • فهرست و منابع گزارش کارآموزی شبکه و خطوط انتقال در اداره برق شهرستان ایذه

    فهرست:

    مقدمه....................................................................................................9

    فصل1

    آشنایی با مکان کارآموزی...........................................................................................12

    فصل2

    هدف از تاسیس مجموعه...............................................................................................34

    فصل3

    تشریع روند کار

    شبکه وخطوط انتقال........................................................................................................37

    شبکه برق.....................................................................................................................38

    انواع شبکه ها...............................................................................................................38

    معایب ومزایای شبکه های باز..........................................................................................39

    انواع خطوط انتقال.........................................................................................................39

    مزایای شبکه های هوایی................................................................................................39

    مزایای شبکه های زمینی.................................................................................................40

    بررسی پارامترهای مناسب در احداث خطوط.........................................................................40

    ایجادبالانس فازدرشبکه مهمترین مزیت فنی پروژه ................................................................41

    وسایل تشکیل دهنده خطوط انتقال وتوزیع............................................................................42

    انواع پایه ها.................................................................................................................43

    مزایای پایه های بتونی نسبت به چوبی................................................................................43

    مزایای پایه های پولادی نسبت به چوبی...............................................................................44

    انواع هادی های الکتریکی...............................................................................................44

    عوامل مهم برای انتخاب سطح مقطع هادیها.........................................................................44

    انواع مقره ها..................................................................................................................45

    رکاب گوشتکوبی.............................................................................................................46

    گیره انتهایی.................................................................................................................46

    گیره انتهایی سیم مسی....................................................................................................47

    گیره آویزی..............................................................................................................47

    گیره آویزی زاویه......................................................................................................47

    بازو( لینک کششی)...................................................................................................48

    مهره چشمی بیضی....................................................................................................49

    رابط.......................................................................................................................49

    کنسول یا بازو..........................................................................................................49

    فاصله آزاد سیم فشارضعیف از ساختمانها.......................................................................54

    اضافه ولتاژها..........................................................................................................55

    اصلی ترین معایب کرنا...............................................................................................56

    باندل......................................................................................................................56

    پستهای فشارقوی.....................................................................................................57

    اجزاتشکیل دهنده پستها..............................................................................................58

    مشخصات کلید فشار قوی...........................................................................................59

    مشخصات الکتریکی کلیدها.........................................................................................60

    انواع سکسیونرها....................................................................................................61

    انواع شین بندیهای رایج ومهم در پست های فشارقوی......................................................63

    سیستم تک شین فرم.................................................................................................63

    کابلهای فشار ضعیف یامتوسط....................................................................................64

    کابلهای فشارقوی....................................................................................................64

    کنتور....................................................................................................................69

    انواع کنتور........................................................................................................... 71

    چگونگی کارکنتورهای پیشرفته...............................................................................72

    انواع توان راکتیو....................................................................................................78

    اشکالاتی که در لوازم اندازگیری مشاهده میشود.............................................................79

    چرااز سلف درمدار استفاده می شود..........................................................................81

    منظور از افت ولتاژ درشبکه...................................................................................82

    آیا می توان افت ولتاژ صفرکرد.................................................................................83

    منظور از حد مجاز افت ولتاژ...................................................................................84

    چگونگی محاسبه بهای برق مصرفی درادارات برق......................................................84

    منظور از زمان اوج مصرف....................................................................................86

    منظور از برق گرفتگی..........................................................................................87

    خطرات ناشی از برق گرفتگی ................................................................................. 88

    انواع جریان خطا.................................................................................................88

    بارهای نامتعادل..................................................................................................103

    خطوط هوایی......................................................................................................104

    حفاظت از ترانسفورماتورهای قدرت بوسیله هوش مصنوئی..........................................107

    سیگنالینگ وکنترل............................................................................................111

    سیستم ارتباطات(مخابرات)................................................................................ 112

    سیستم برق قطار شهری.....................................................................................113

    تجهیزات مورد نیاز در پستهای کششی...................................................................114

    فصل چهارم

    نتیجه گیری و پیشنهادات

    نتیجه گیری ...............................................................................................120

    پیشنهادات.............................................................................................................................. 121

    فهرست منابع.............................................................................................122

    .

     

     

    منبع:

     

     

    1-  افشار .محمد حسن.تکنولوژی کارگاهی مهندسی برق

    2-  جزوات درسی وکاتالوگ های مربوط به برق فشار قوی

    3-  اساتید محترم دانشگاه آزاد اسلامی  واحد شوشتر

    4-اساتید محترم دانشگاه آزاداسلامی  واحد ایذه

    5- کارکنان محترم نیروگاه کارون  3و4

    6- کارکنان محترم اداره برق شهرستان ایذه

    7- اینترنت

دانلود کارآموزی گزارش کارآموزی شبکه و خطوط انتقال در اداره برق شهرستان ایذه , گزارش کارآموزی گزارش کارآموزی شبکه و خطوط انتقال در اداره برق شهرستان ایذه , پروژه کارآموزی گزارش کارآموزی شبکه و خطوط انتقال در اداره برق شهرستان ایذه , دانلود کارورزی گزارش کارآموزی شبکه و خطوط انتقال در اداره برق شهرستان ایذه , گزارش کارورزی گزارش کارآموزی شبکه و خطوط انتقال در اداره برق شهرستان ایذه , پروژه کارورزی گزارش کارآموزی شبکه و خطوط انتقال در اداره برق شهرستان ایذه , کارآموزی در مورد گزارش کارآموزی شبکه و خطوط انتقال در اداره برق شهرستان ایذه , کارورزی در مورد گزارش کارآموزی شبکه و خطوط انتقال در اداره برق شهرستان ایذه , نمونه گزارش کارآموزی درباره گزارش کارآموزی شبکه و خطوط انتقال در اداره برق شهرستان ایذه , گزارش کار در مورد گزارش کارآموزی شبکه و خطوط انتقال در اداره برق شهرستان ایذه
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت